Sunday, September 16, 2012

အလြယ္တကူ မွတ္သားဖြယ္ရာ မီးဖိုေခ်ာင္တြင္း အသား အသီးအရြက္ ျပဳတ္နည္း၊ ခုတ္နည္း၊ သိုေလွာင္နည္းမ်ား ႏွင့္ အခ်ိန္အဆ၊ ခ်ိန္တြယ္ပံုမ်ား

ဟင္းခ်က္စရာ ေစ်း၀ယ္ျခင္း၊ ဟင္းခ်က္ျခင္း စသည္မ်ား ေန႔စဥ္ ပံုမွန္ ျပဳလုပ္ေနသူမ်ား၊ အိမ္ရွင္မ၊ အိမ္ရွင္ထီးမ်ားႏွင့္ အိမ္ရွင္မ၊ အိမ္ရွင္ထီး အကူမ်ားအတြက္ မိမိ ေန႔စဥ္ ကိုင္တြယ္အသံုးျပဳ ခ်က္ျပဳတ္ရာတြင္

- လိုအပ္သည့္ အခ်ိန္အတြယ္ အခ်ိန္အဆ ေတြျဖစ္တဲ့ ဂရမ္ေတြ ေအာင္စေတြ လကၻရည္ဇြန္း ထမင္းစားဇြန္ ေရ မီလီမီတာ ခ်ိန္တြယ္ပံုမ်ား

- ၀က္၊ အမဲ၊ ဆိတ္၊ သိုး စတဲ့ အေကာင္ေတြရဲ႕ မည့္သည့္ေနရာက မည္သည့္အသားကို မည္သို႔ေခၚသနည္း၊ မည္သို႔ ခုတ္ထစ္သနည္း စသည္မ်ား

- အသား၊ အသီးအရြယ္တို႔ကို မည့္မွ်ေပ်ာ့သည့္ အတိုင္းအသား လိုခ်င္လွ်င္ မည္မွ်ေလာက္ မည္သို႔ ျပဳတ္သင့္ပံု

- မည့္သည့္ အပူခ်ိန္၊ အေအးခ်ိန္တြင့္ မည့္သည့္အရာမ်ားကို အခ်ိန္မည္မွ်ေလာက္ သိမ္းဆည္းထားသင့္ပံု

စသည္တို႔ကို လြယ္ကူစြာ မွတ္သား ျပဳလုပ္ႏိုင္ဖို႔အတြက္ UK Everest အိမ္ပစၥည္းေရာင္း၀ယ္ ကုမၸဏီက အခုလို ပံုျပကားခ်ပ္ေလး တစ္ခုတည္းႏွင့္ ျပဳလုပ္ထားပါတယ္။

ေလ့လာမွတ္သား ဗဟုသုတမ်ား တိုးပြားႏိုင္ၾကပါေစ။


PDF ဖိုင္ေလးႏွင့္ လိုခ်င္ပါက ေအာက္ပါ လင့္ခ္မ်ားမွာ ေဒါင္းလုတ္ လုပ္ယူႏိုင္ပါသည္။

Fride & Freezer Storage
Metric Conversion
Cooking Time

Source
http://www.everest.co.uk/PageFiles/4280/kitchencheatsheet.gif

No comments:

Post a Comment